Ο Smarty είναι ένας 11χρονος μαθητής του οποίου ο παππούς είναι σοφός και δημιουργικός επιστήμονας.

Στον Smarty αρέσει να περνά τον ελεύθερο χρόνο του στο εργαστήριο του παππού πειραματίζεται με κάθε είδους ιδέες και gadget.

Ο Smarty έχει ένα σκυλί που ονομάζεται Slurpy και είναι ο καλύτερος φίλος του – εκτός από τον παππού. Ο Smarty παίζει επίσης σαξόφωνο, αλλά βρίσκει συχνά την καθημερινή πρακτική λιγότερο ενδιαφέρουσα από κάτι άλλο.

Μια μέρα ο παππούς κάνει μια τεράστια ανακάλυψη στο εργαστήριό του. Η μηχανή των ονείρων με την οποία είναι παθιασμένος για χρόνια λειτουργεί τελικά! Με το μηχάνημα, ο παππούς έχει τη δυνατότητα να εισέλθει στα όνειρα άλλων ανθρώπων.

Σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει αυτή τη δύναμη για να βοηθήσει όλους εκείνους που πάσχουν από διαταραχές του ύπνου. Αλλά τότε αρχίζουν να συμβαίνουν απρόσμενα κακά πράγματα. Ο Δρ Nightmare – η αρχαιότης του παππού και ένας λιγότερο ικανός αλλά εξαιρετικά κακώς εφευρέτης – μπαίνει στο εργαστήριο και κλέβει τη μηχανή των ονείρων ενώ παίρνει τον παππού σε αιχμαλωσία. Στη συνέχεια, ο Nightmare χρησιμοποιεί το μηχάνημα για να μεταφέρει τόσο τον εαυτό του όσο και τον παππού στον κόσμο των ονείρων, όπου σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη μηχανή για να ελέγξει τα όνειρα των ανθρώπων και τελικά να αποκτήσει τον έλεγχο της ζωής των ανθρώπων.

Ο Smarty κατάφερε να κρυφτεί πίσω από κάποιο εξοπλισμό χημείας ενώ παρακολουθούσε τα πάντα. Βλέποντας τον παππού και τον εφιάλτη να εξαφανίζονται με ένα λεπτό φως , ο Smarty συνειδητοποίησε αμέσως τι συνέβαινε. Ευτυχώς, έχει τη σπάνια ικανότητα  που του επιτρέπει να λειτουργεί τόσο στον κόσμο των ονείρων όσο και στον κόσμο της καθημερινής μας ζωής.

admin

By

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *